Hälsorik

En sajt om hälsa i kropp och sinne

Ett snyggt hemmagym

Det har blivit allt vanligare att vi väljer att träna hemma, tiden räcker helt enkelt inte till för att gå på gym. Har man familj, barn och ett heltidsjobb så slukar det oerhört mycket tid och självklart nerprioriterar vi oss själva till förmån för familjen och vännerna. Men vi har ändå ett stort ansvar att ta hand om oss själva, hälsan är ju trots allt det enda vi har. 

När bostadsmarknaden ser ut som den gör tvingas vi allt oftare att leva trångt, bostadspriserna gör det för dyrt för oss att bo på de ytor som vi egentligen är i behov av. Compactliving är ett relativt nytt begrepp i Sverige och tack vare det så finns det idag flera duktiga inredare som kan hjälpa oss att bo litet men effektivt.

Det kan faktiskt vara värt att ta hjälp av en professionell inredningskonsult, i synnerhet om man vill kunna träna hemma. Vart och hur förvarar man bäst de träningsredskap som man använder sig av? En inredare är lösningsorienterad och hittar för det mesta ställen och skrymslen där även sådant kan få plats på ett snyggt, lättillgängligt och integrerat sätt i hemmet. 

Upplever du att du inte har tid för träning och motion så kanske du ska fundera på att börja träna hemma i stället, på så vis kan du alltid kliva upp en halvtimme tidigare och göra dina övningar utan att behöva lämna hemmet. Gorillasports är ett företag som plockat upp på trenden och efterfrågan med att ha snygga och inredningsvänliga vikter, köp viktskivor i varierande färger och häng upp de på väggen. Det är inte bara dekorativt utan tillför också karaktär till hemmet, dessutom tar de inte upp någon golvyta. 

Ta kontakt med en meriterad inredningsdeisgner så kan du enkelt få till ett funktionell och snygg inredningshörna i ditt hem, så att du alltid kan avsätta tid för dig själv och ditt välmående.