Hälsorik

En sajt om hälsa i kropp och sinne

Än är inte grillsäsongen slut - bjud på något gott

Att grilla hör för de flesta ihop med sommar och semester men faktum är att grillsäsongen faktiskt kan vara mycket längre än så. Med en bra grill och rätt verktyg kan du till och med grilla året runt om du vill. Att grillat dessutom både kan vara gott och nyttigt gör det hela ännu bättre. Så passa på att ta fram grillen efter jobbet och förläng sommaren genom att bjuda familj och vänner på en god grillmiddag.

Grillat är godast

Du kan faktiskt tillaga det mesta på din grill. Allt från förrätt, till efterrätt och varmrätt. Du kan fixa allt från enklare grejer, som grillad korv med smarriga tillbehör, till mer avancerade rätter som till exempel en konfiterad grissida. Vill du äta nyttigt är en grillad fisk eller en grillad kyckling med en härlig sallad ett jättebra val.

Allt du behöver

Först och främst behöver du såklart en bra grill. Men utöver det kan det också vara kul med lite bra verktyg och tillbehör. Kanske ett ordentligt förkläde, en riktigt vass kniv eller några snygga grytlappar. Så se till att skaffa det som behövs. Det finns massor att välja på online.